divendres, 8 de març del 2013

Nadal, Consum i Crisis


Nadal, Consum i Crisis


Pluja d’idees:
- Regals
- Falten diners
- Atur
- Menjar de nadal
- Augment de preus
- Adorns nadalencs
- Il·lusió dels nens
- Les famílies es reuneixen
- Felicitacions
- Principi d’any nou
En els nadals, cada any tenen un preu més elevat. A causa de la pujada de preus, i als treballadors en atur, no es poden comprar les coses desitjades. I això també afecta als nens. Als nens innocents que no poden rebre regals es a causa de l’atur dels seus pares. Si a estat així sempre, no suposa un canvi tant fort com a en un nen que aguï pogut tenir el que a volgut o al menys a pogut tindre un Bon Nadal, i que el següent any no tingui ni la meitat que a tingut, perquè els seus pares ja no s’ho poden permetre.
Alguns pensaran que no es tracta d’un problema greu, però els nens també hi estan implicats. A molts pares, els importa veure als seus fills amb la il·lusió dels regals de nadal, però quant saben que no ho podran tindre, als pares els importa molt.
Els diners gastats en el per nadal no són només els regals als nens i nenes, sinó també tota la família. Les famílies que es reuneixen per sopar tots junts la nit de nadal, tenen que gastar més pressupost, més gent, més menjar.
Són moltes coses que tenen importància, però no són petites coses que van passant a poc a poc, són grans problemes que venen tots de cop, i la gent no sap reaccionar.
Però el què és d’admirar són les famílies que encara que ho passin malament, segueixen tenint-se uns als altres. I que, al començar el nou any, el decideixen començar amb optimisme.

Errors d’ortografia
No hi va
Afegit per mi
Errors de lèxic
Frase mal construïda o de difícil comprensió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada